חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ממרח קארי אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממרח קארי, כהה חריף זה מהווה תחליף נפלא לתבלינים טחונים יבשים. מצויין למריחת חזה עוף וסטייק צלוי. לאחר הכנתו, ניתן להקפיא כמות גדולה, ולהשתמש בכל פעם לפי הצורך.
ממרח קארי אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממרח קארי, כהה חריף זה מהווה תחליף נפלא לתבלינים טחונים יבשים. מצויין למריחת חזה עוף וסטייק צלוי. לאחר הכנתו, ניתן להקפיא כמות גדולה, ולהשתמש בכל פעם לפי הצורך.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 פילפל אדום
4 כפיות שטוחות של זרעי כוסברה
2 כפיות שטוחות של זרעי כמון
4 גבעולי למון גראס גזומים וחתוכים
2 כפיות שטוחות של זנגביל מגורר טרי
4 בצלי שאלוט
6 שיני שום
קליפת לימון מגורד ומיץ לימון מ - 2 לימונים
2 כפיות קינוח שטוחות של פפריקה חריפה
אופן ההכנה
1. חותכים את הפלפלים האדומים לאורך ומוציאים את הזרעים. (חשוב לשטוף ידיים לאחר
פעולה זו).
2. במחבט על אש נמוכה ללא שמן, מוסיפים את זרעי הכוסברה והכמון, למשך 5 דק' תוך הזזת
המחבט מעת לעת.
3. כותשים את הזרעים במכתש עד אשר הופכים לאבקה.
4. מעבירים את כל המרכיבים למעבד מזון ומעבדים עד אשר מתקבלת מחית גסה ומחוספסת.
מגיש: מוריס
מקור:
שתף את המתכון