חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבש בתנור - מתכון נוסף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבש בתנור - מתכון נוסף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
שוק טלה –
½ כוס שמן זית
תבלין "לימון+פלפל שחור"
מלח, פלפל
ראש שום
ענף רוזמרין
2-3 כוסות יין לבן
אופן ההכנה
יום לפני מערבבים שמן זית עם התבלינים ומורחים על השוק ומשאירים במקרר.
להוציא מהקרור לפחות שעה לפני הכנסת השוק לתנור בכדי שיהיה בטמפ' החדר, מפזרים את שיני השום בתבנית לא קלופות, שמים מעל את עלי הרוזמרין, מחממים תנור ל-280 מעלות ומכניסים את השוק ל-20 דק', מנמיכים את החום ל-180 מעלות מוסיפים מדי פעם מהיין והופכים פעם אחת באמצע.
הבישול בערך שעה וחצי, מגישים את השוק שלמה לשולחן ופורסים לעין האורחים
מגיש: שפיר
מקור:
שתף את המתכון