הוראות הכנה
מרכיבים
צנצנת של 2 ליטר לשים את כל הירקות האהובים עליכם, אי השתמשתי בגזר, ראש כרוב,לפת,
וכרובית, להמליח הכל לכמה שעות כשהכל חתוך כולל הכרובית לפרחים מופרדים
שטופים היטב.
אופן ההכנה
לאחר כמה שעות לשטוף את כל הירקות מהמלח ולסננן.
להרתיח חצי בקבוק חומץ על חצי בקבוק מים + וכף מלח כשהמים עם החומץ רתחו
לסגור את הגז ולהוסיף 50 גר' של התבלין שמהול עם בהרט. לתת למים להתקרר
לא לשים חם
ניתן לקנות זאת בחנות תבלינים של עיקריים "תבלין לחמוצים עירקיים בצבע
צהוב כהה" כך אמרתי
בתיאבון רחל
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון