חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת ברוקולי - גרסא 2
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת ברוקולי - גרסא 2
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 גבעולי ברוקולי גדולים
1 גביע קוטג'
2 כפות גבינה לבנה 5%
1 גביע שמנת חמוצה
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
100 גרם חמאה מומסת
1 כוס קמח לבן תופח
½ בצל קצוץ דק
4 ביצים
מלח ופלפל
מעט שמן
½ כפית אגוז מוסקט מגורר
מים
מעט פירורי לחם
אופן ההכנה
בסיר מרתיחים את המים והברוקולי עד שהברוקולי מתרכך מעט אך עדיין לא מאבד מצבעו.
חותכים את הברוקולי לחתיכות לא גדולות ומכניסים לקערה.
מטגנים את הבצל במעט שמן עד להזהבה ומוסיפים לקערה עם הברוקולי. מוסיפים לקערה את הקוטג', הגבינה הלבנה, השמנת, החמאה המומסת, הגבינה הצהובה והקמח ומערבבים היטב.
מוסיפים את הביצים, אגוז המוסקט, מלח ופלפל ומערבבים עד לקבלת מחית מעט גושית (חוץ מגושי הברוקולי).
משמנים את הדפנות והתחתית של 2 תבניות מוארכות ומפזרים על הדפנות והתחתית מעט פירורי לחם למניעת הידבקות הפשטידות.
שופכים את תערובת הפשטידות לתבניות ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות למשך כארבעים דקות.
כאשר הפשטידה תופחת ומזהיבה יש לנעוץ בה קיסם על מנת לבדוק אם היא מוכנה. אם הקיסם יוצא יבש אזי הפשטידה מוכנה.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון