הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג בצק עלים מרודד לעובי של 3 מ"מ
3 עגבניות גדולות פרוסות לעיגולים
1 קישוא גדול פרוס
1 בצל גדול פרוס
50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
מעט שמן זית
מעט שמן לטיגון
מלח גס
1 ביצה טרופה
אופן ההכנה
בעזרת סכין חותכים את הבצק למלבן ישר ככל האפשר, ולא זורקים את שאריות הבצק. מעבירים את מלבן הבצק לתבנית אפיה. משאריות הבצק יוצרים פסים דקים של בצק על מנת לשים על שולי מלבן הבצק. מברישים את שולי מלבן הבצק בביצה טרופה ומניחים עליהם את פסי הבצק. מברישים גם את פסי הבצק.
במחבת מחממים שמן רגיל. מטגנים את הקישואים להשחמה קלה ומוציאים לנייר סופג. מטגנים את הבצל להזהבה ומוציאים לנייר סופג. מסדרים על תחתית הבצק (בתוך המסגרת שיצרנו) את הקישואים. עליהם מניחים את הבצל. מפזרים על הכל את הפרמזן המגורר. מסדרים בצורה יפה את העגבניות מעל הכל, מזליפים מעט שמן זית ומפזרים מלח גס. מכניסים לתנור שחומם מראש למאתיים מעלות למשך כ-20-25 דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון