חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפה בצק עלים עם קישואים, בצל ועגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה בצק עלים עם קישואים, בצל ועגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג בצק עלים מרודד לעובי של 3 מ"מ
3 עגבניות גדולות פרוסות לעיגולים
1 קישוא גדול פרוס
1 בצל גדול פרוס
50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
מעט שמן זית
מעט שמן לטיגון
מלח גס
1 ביצה טרופה
אופן ההכנה
בעזרת סכין חותכים את הבצק למלבן ישר ככל האפשר, ולא זורקים את שאריות הבצק. מעבירים את מלבן הבצק לתבנית אפיה. משאריות הבצק יוצרים פסים דקים של בצק על מנת לשים על שולי מלבן הבצק. מברישים את שולי מלבן הבצק בביצה טרופה ומניחים עליהם את פסי הבצק. מברישים גם את פסי הבצק.
במחבת מחממים שמן רגיל. מטגנים את הקישואים להשחמה קלה ומוציאים לנייר סופג. מטגנים את הבצל להזהבה ומוציאים לנייר סופג. מסדרים על תחתית הבצק (בתוך המסגרת שיצרנו) את הקישואים. עליהם מניחים את הבצל. מפזרים על הכל את הפרמזן המגורר. מסדרים בצורה יפה את העגבניות מעל הכל, מזליפים מעט שמן זית ומפזרים מלח גס. מכניסים לתנור שחומם מראש למאתיים מעלות למשך כ-20-25 דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון