הוראות הכנה
מרכיבים
2 שוקיים עוף
2 ירכיים עוף
1 בצל גדול פרוס
1 כף כורכום
1 כף שמן
½ כוס מים
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר. מטגנים את העוף בשמן כאשר העור של העוף כלפי מטה במשך כארבע עד חמש דקות עד שהעור משחים יפה. מוסיפים את הבצל מלמעלה והופכים את העוף עם הבצל (כך שהבצל עובר להיות למטה). מוסיפים מלח ופלפל ואת הכורכום. כאשר הבצל מזהיב מעט מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. סוגרים את הסיר ומבשלים כחצי שעה.
מגישים חם עם אורז לבן או סתם כך ואת הרוטב מנגבים עם פרוסה עבה של לחם טרי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון