חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו המתכון של אימי ללא שינויים.
צלי עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו המתכון של אימי ללא שינויים.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 שוקיים עוף
2 ירכיים עוף
1 בצל גדול פרוס
1 כף כורכום
1 כף שמן
½ כוס מים
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר. מטגנים את העוף בשמן כאשר העור של העוף כלפי מטה במשך כארבע עד חמש דקות עד שהעור משחים יפה. מוסיפים את הבצל מלמעלה והופכים את העוף עם הבצל (כך שהבצל עובר להיות למטה). מוסיפים מלח ופלפל ואת הכורכום. כאשר הבצל מזהיב מעט מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. סוגרים את הסיר ומבשלים כחצי שעה.
מגישים חם עם אורז לבן או סתם כך ואת הרוטב מנגבים עם פרוסה עבה של לחם טרי.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון