הוראות הכנה
מרכיבים
חצי בצל פרוס
3 נקניקיות מרגז חתוכות לשלוש כל אחת
2 ביצים
סלט עלי בייבי
1 כף שמן זית
1 כף חומץ בלסמי
1 כף רוטב צ'ילי חריף מתוק
שמן לטיגון
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מערבבים היטב את שמן הזית, רוטב הצ'ילי והחומץ לרביכה אחידה. שופכים אותה על עלי הבייבי ומערבבים היטב. מניחים בצד.
במחבת גדולה מחממים את השמן. מוסיפים את הבצל ומקפיצים קלות. לאחר דקה מוסיפים את הנקניקיות ומטגנים עד שהנקניקיות מוכנות. מעבירים לצלחת ההגשה.
מחממים עוד קצת שמן במחבת ומוסיפים את הביצים לטיגון קל (עשייה פשוטה של ביצי עין). מתבלים במעט מלח ופלפל את הביצים. מעבירים לצד הנקניקיות בצלחת ההגשה.
מוסיפים לצלחת ההגשה מעלי הבייבי שהכנו קודם. מצרפים פרוסת לחם כפרי לחגיגה (על מנת לטבול בביצה), והרי לכם ארוחת בוקר ישראלית מאוד משביעה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון