חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מושט (אמנון) מטוגן בתוספת תפוצ'יפס וכרישה מטוגנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל ופשוט.
מושט (אמנון) מטוגן בתוספת תפוצ'יפס וכרישה מטוגנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל ופשוט.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 דג מושט במשקל עד חצי ק"ג נקי מקשקשים ומאיברים פנימיים
1 תפוח אדמה פרוס במנדולינה
חצי כרישה פרוסה לרצועות דקות
שמן לטיגון עמוק
שמן
מלח ופלפל
חצי פלפל צ'ילי חריף
1 שן שום חצויה
אופן ההכנה
ממליחים ומפלפלים את הדג. ממליחים את פרוסות תפוחי האדמה. מטגנים את פרוסות תפוחי האדמה בשמן עמוק עד להזהבה יפה וקצת להשחמה ומוציאים לנייר סופג. מטגנים את רצועות הכרישה בשמן עמוק להשחמה ומוציאים לנייר סופג.
מחממים שמן במחבת. מכניסים את הפלפל ואת השום לשמן כשזה האחרון עדיין קר על מנת שיפיצו ריח וטעם בשמן שיחדור גם לדג. מטגנים את הדג כחמש דקות מכל צד להשחמה יפה ולקבלת עור קריספי פריך. מעבירים הכל לצלחת הגשה ומגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון