הוראות הכנה
מרכיבים
צנצנת של עגבניות מיובשות מסוננות ומופרדות
9 צדפות סאן-ז'אק גדולות (בשר בלבד)
קופסא זיתים שחורים מגולענים
חופן עלי ריחן
2 כפות שמן זית
כפית חומץ בלסמי
½ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
חסה רגילה חתוכה
חסה מסולסלת חתוכה
בצל סגול קטן פרוס לעיגולים
מעט עלי רוקט
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
משפדים על שיפוד עץ עגבנייה, זית שחור, עלה ריחן, צדפה וכך הלאה, 3 צדפות בכל שיפוד. מטגנים במחבת משומנת עד אשר הצדפות שחומות. בכלי קטן מערבבים את השמן, החומץ המלח והפלפל ומערבבים היטב. מערבבים בקערה את הרוקט, הבצל והחסה ושופכים עליהם את הרוטב שיצרנו קודם לכן. מניחים את הסלט הירוק במרכז צלחת ההגשה ועליו את השיפודים החמים.
מגיש:
מקור: שף ג'ואל רובושון
שתף את המתכון