חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טרין ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טרין ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם תרד
2 עגבניות קלופות חצויות ופרוסות
1 בצל פרוס לטבעות
2 קישואים פרוסים לאורך על גבי מנדולינה
3 פטריות שמפיניון פרוסות
שמן זית
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מרפדים תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד ומשאירים שוליים נדיבים בצדדים. על תבנית אפייה מניחים נייר אפייה ועליו מסדרים את הקישואים כך שלא יעלו אחד על השני (יכול להיות שיהיה צורך לבצע פעולה זו פעמיים או שלוש מכיוון שלא כל הקישואים נכנסים בפעם אחת). ממליחים ומפלפלים את הקישואים וזולפים עליהם שמן זית. מכניסים לתנור שחומם מראש למאה ושמונים מעלות למשך כחמש עד שבע דקות. מוציאים החוצה ומניחים בצד. מניחים בתבנית את הפטריות והבצל, ממליחים ומפלפלים וזולפים שמן זית מעל. מכניסים לתנור למשך 10-13 דקות באותו חום כמו מקודם או עד שהבצל מתחיל מעט להזהיב. מוציאים ומניחים בצד. חולטים את התרד למשך 20 שניות במים רותחים ומעבירים מיד למי קרח. מסננים ומניחים בצד.
בתוך התבנית עם הניילון הנצמד מסדרים את הקישואים כך שצד אחד לאורך נמצא בתוך התבנית וצד שני בחוץ (כדי שיהיה ניתן לעטוף בסופו של דבר). מתחילים לסדר צד אחד של התבנית ולאחר מכן את הצד השני. לאחר שנוצרה מעין שכבת קישואים בתחתית שמים מחצית מעלי התרד בצורה מסודרת. על התרד מניחים מחצית מכמות העגבניות בצורה מסודרת. על העגבניות מסדרים את הפטריות. על הפטריות מסדרים את הבצל. על הבצל עוד שכבה של עגבניות. על העגבניות עוד שכבה של תרד. מקפלים פנימה על עלי התרד את שולי הקישואים שהשארנו מבצבצים מהצד למעין עטיפה של הטרין. סוגרים עם הניילון הנצמד.
מניחים משקולת על הטרין ושמים במקרר למשך יממה שלמה. להגשה: פותחים את הניילון הנצמד, הופכים על משטח העבודה ופורסים פרוסות נדיבות. מגישים קר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון