הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
10-12 פלפלים ירוקים חריפים
1 חבילת כוסברה טריה
1 כף גרגירי כוסברה יבשה
7-6 שיני שום גדולים
1/2 כפית גרגירי ציפורן
1 כפית גרגירי הל
1/2 כפית מלח
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. לטחון את גרגירי הכוסברה עם גרגירי ההל והציפורן עם המלח עד קבלת אבקה.
2. לנקות את הפלפלים החריפים מתוכן הזרעים שבהם.ולהכניס לבלנדר ולהוסיף
את צרור הכוסברה ולהוסיף את האבקת גרגירי ההל הציפורן המלח וגרגירי הכוסברה.
3. להעביר את הסחוג שנוצר בבלנדר אל מגבת ולסחוט את הנוזל.
4. להוסיף מעט שמן זית לשימור
כמות רבה של נוזל תגרום לתסיסת הסחוג לכן יש להשתדל להוציא כמות נוזל רבה ככל היותר.
מידת החריפות תלויה בסוג הפלפלים והעונה .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון