חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספיחה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ספיחה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים בינוניים פרוסים לעיגולים לא דקים ולא עבים
1 חלבון ביצה
½ כוס שמן
1 פלפל צ'ילי קצוץ
½ בצל בינוני קצוץ
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
5 עגבניות חתוכות לשמיניות
2 שיני שום חצויות ופרוסות
1 כפית מלח
מעט פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת רחבה ועמוקה בעלת מכסה. טובלים את החצילים בחלבון הביצה ומטגנים עד להשחמה יפה משני הצדדים (תפקידו של חלבון הביצה הוא למנוע מהחציל לספוג שמן מיותר). מעבירים את החצילים לנייר סופג. באותה מחבת מטגנים קלות את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הפלפל הירוק והצ'ילי ומערבבים היטב. מטגנים ביחד כדקה עד שתי דקות ומוסיפים את השום. מטגנים ביחד כשתי דקות ומוסיפים את העגבניות, מלח ומעט פלפל שחור. מערבבים היטב ומבשלים ביחד כחמש דקות. מסדרים למעלה את החצילים, מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים ביחד כעשר דקות.
מגישים חם או קר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון