חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כנפיים בציפוי פריך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כנפיים סטייל "קנטאקי פרייד צ'יקן"
כנפיים בציפוי פריך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כנפיים סטייל "קנטאקי פרייד צ'יקן"
הוראות הכנה
מרכיבים
12 כנפי עוף נקיות מנוצות
1 כוס קמח (או קמח מלא)
מעט מים
1 כוס פירורי לחם
3 עלי דפנה
1 פלפל צ'ילי חריף
חופן קטן של גרגרי פלפל שחור
שלוש שיני שום חצויות
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
שמים את הכנפיים בסיר וממלאים אותו במים כדי כיסוי הכנפיים. מניחים על אש גבוהה. מוסיפים את השום, עלי הדפנה, הצ'ילי וגרגרי הפלפל השחור ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כחמש דקות נוספות. מסירים מהאש ומסננים את הכנפיים מהנוזלים. חוצים את הכנפיים לשניים.
מערבבים את הקמח עם מעט מים ליצירת בלילה סמיכה. טובלים כל כנף בבלילה ולאחר מכן בפירורי הלחם ומניחים בצד.
מחממים את השמן לטיגון עמוק. כאשר השמן חם מטגנים את הכנפיים עד להזהבה יפה ומי שאוהב אפילו עד להשחמה.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון