הוראות הכנה
מרכיבים
¼ קילו חזה עוף או הודו חתוך לקוביות גסות
כף זנגביל מגורר
2 שיני שום מגוררות
2 כפות פפריקה מתוקה
מיץ מחצי לימון
2 כפות כוסברה טרייה
1 בצל בינוני קצוץ דק
1 פלפל צ'ילי קצוץ דק
כפית כורכום
1 מיכל שמנת מתוקה
1 חבילה טורטיות
מעט שמן
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את חזה העוף, הזנגביל, השום, הפפריקה, מיץ הלימון והכוסברה. משפדים את חזה העוף על שיפודי עץ ומניחים במחבת גריל ללא שמן שחוממה מראש ומשחימים היטב מכל הצדדים. מטגנים במחבת עם מעט שמן את הבצל עם הצ'ילי עד להזהבת הבצל ומוסיפים את הכורכום. לאחר דקה מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה. מורידים את העוף מהשיפודים ומוסיפים לרוטב החם ומבשלים עוד כשתי דקות ומורידים מהאש.
מגישים חם בתוך טורטיות ומקשטים במעט פטרוזיליה קצוצה.
מגיש:
מקור: שף איינסלי הריוט
שתף את המתכון