הוראות הכנה
מרכיבים
בסיס ביסקויטים,
2 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
3 סוכר וניל
1/4 כוס חלב
3/4 כוס סוכר
1 גבינה לבנה 500 גר'
1 ג'לטין
לזיגוג - לפי בחירה , אפשר עם אוכמניות, או עם ג'לי בזק של אוסם
אופן ההכנה
להרטיב את הבסקויטים בנס קפה / חלב
להקציף את השמנת מתוקה , כוס חלב, סוכר וניל, והפודינג ביחד
לאחר מכן להוסיף לתערובת את הסוכר והגבינה .
להרתיח מים בכוס ולהוסיף את הג'לטין, להמתין כמה דקות שזה יתקרר ואז להוסיף לכל התערובת. לשפוך את כל הבלילה לתבנית ולשים במקרר לפחות לשעתיים
לאחר מכן ניתן להוסיף את הזיגוג שבחרתם
מגיש:
מקור: אילנית
שתף את המתכון