הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם תמרים קצוצים
2 כוסות מים רותחים
שתי כפיות סודה לשתיה
170 גרם מרגרינה
3 ביצים
125 גרם סוכר
2.5 כוסות קמח טופח
אופן ההכנה
להמיס את התמרים בשתי כוסות מים רותחים , להוסיף שתי כפות סודה לשתיה , להוסיף לתערובת את המרגרינה הסוכר הקמח ו3 הביצים.
לערבל היטב עד לאיחוד החומרים , לאפות בתבנית גדולה משומנת היטב בחום של 175 מעלות במרכז התנור כ 30-40 דקות.
העוגה מוכנה כאשר קיסם עץ ננעץ בה ונשאר יבש צאתו.
בתאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון