הוראות הכנה
מרכיבים
3 מיכלי ריצ'קצפת או שמנת מתוקה
100 גר' שוקולד מריר
1 כף קפה נמס מומס ב2 כפות מים חמים
1 כף ליקר קפה
2 כפות ברנדי
2 כפות סוכר
לרוטב
צנצנת דובדבנים מגולענים משומרים
1/4 כוס סוכר
2כפות ליקר דובדבנים או ברנדי
אופן ההכנה
שכבה ראשונה
ממיסים את השוקולד עם כף אחת ברנדי.
מקציפים ריצ'קצפת או שמנת אחת ומוסיפים את השוקולד תוך כדי הקצפה. כשנוצרת קצפת יציבה שוטחים בתבנית ומכניסים להקפאה.
שכבה שניה
מקציפים ריצ'קצפת/שמנת מתוקה עם הקפה המוומס וליקר הקפה.
שוטחים על שכבת השוקולד ומחזירים להקפאה.
שכבה שלישית
מקציפים את השמנת/ריצ' קצפת הנותרת עם 2 כפות סוכר וכף ברנדי. שוטחים מעל שכבת הקפה
הכנת הרוטב
מסננים את הדובדבנים ומכניסים למעבד מזון או בלנדר יחד עם הסוכר והברנדי. מעבדים לרוטב חלק
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון