חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלידה ללא ביצים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מחפשת מתכונים לגלידות (לא סורבה) ללא ביצים
גלידה ללא ביצים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מחפשת מתכונים לגלידות (לא סורבה) ללא ביצים
הוראות הכנה
מרכיבים
3 מיכלי ריצ'קצפת או שמנת מתוקה
100 גר' שוקולד מריר
1 כף קפה נמס מומס ב2 כפות מים חמים
1 כף ליקר קפה
2 כפות ברנדי
2 כפות סוכר
לרוטב
צנצנת דובדבנים מגולענים משומרים
1/4 כוס סוכר
2כפות ליקר דובדבנים או ברנדי
אופן ההכנה
שכבה ראשונה
ממיסים את השוקולד עם כף אחת ברנדי.
מקציפים ריצ'קצפת או שמנת אחת ומוסיפים את השוקולד תוך כדי הקצפה. כשנוצרת קצפת יציבה שוטחים בתבנית ומכניסים להקפאה.
שכבה שניה
מקציפים ריצ'קצפת/שמנת מתוקה עם הקפה המוומס וליקר הקפה.
שוטחים על שכבת השוקולד ומחזירים להקפאה.
שכבה שלישית
מקציפים את השמנת/ריצ' קצפת הנותרת עם 2 כפות סוכר וכף ברנדי. שוטחים מעל שכבת הקפה
הכנת הרוטב
מסננים את הדובדבנים ומכניסים למעבד מזון או בלנדר יחד עם הסוכר והברנדי. מעבדים לרוטב חלק
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון