הוראות הכנה
מרכיבים
2 אבוקדו קלופים ומגולענים
חצי פלפל צ'ילי חריף קצוץ דק
1 ביצה קשה קצוצה דק
1 עגבניה
1 בצל ירוק קצוץ דק
1 כף מיונז
1 כפית מיץ לימון
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מועכים את האבוקדו למחית. קולפים את העגבנייה, מוציאים את הגרעינים ממנה, וחותכים את שנשאר (בשר העגבנייה בלבד) לקוביות קטנטנות. מערבבים את כל החומרים היטב בקערה ומתקנים תיבול עם מלח ופלפל.
מגישים קר (אפשר עם טורטיות).
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון