הוראות הכנה
מרכיבים
נתח סינטה בקר במשקל 400 גרם
1 כפית זנגביל קצוץ
1 כפית זנגביל חתוך לקוביות גסות או רצועות
2 צנוניות פרוסות במנדולינה לאורך
1 בצל שאלוט פרוס לאורך במנדולינה
2 כפות שמן זית
3 כפות רוטב סויה
½ פלפל צ'ילי קצוץ
פלפל שחור גרוס
מעט מלח
אופן ההכנה
מערבבים בקערה 1 כף שמן זית עם 2 כפות רוטב סויה, זנגביל קצוץ, מעט פלפל שחור גרוס ומעט מלח. משרים את נתח הבשר בתערובת למשך 6 שעות לפחות.
צורבים את הנתח על מחבת ללא שמן היטב מכל הצדדים (כדקה מכל צד). פורסים בעזרת סכין חדה הכי דק שניתן ומסדרים על צלחת הגשה. מזליפים מעל את שארית הסויה ושמן הזית. מפזרים את הזנגביל הנותר, הצ'ילי, הצנון ומעט פלפל שחור גרוס טרי. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך כחצי שעה.
מגישים קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון