הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה אטריות ביצים
2 גזרים קלופים וחתוכים לרצועות דקות
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות דקות
חצי פלפל צ'ילי חריף קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
1 כפית זנגביל קצוץ דק
1 גבעול בצל ירוק קצוץ דק
רבע כוס רוטב סויה
רבע כוס יין אדום מתוק
1 כף רוטב צ'ילי חריף מתוק
1 כפית קורנפלור מדולל במעט מים
1 כף שמן שומשום
אופן ההכנה
מבשלים את האטריות במים לפי הוראות היצרן ומסננים. במחבת ווק מחממים את שמן השומשום. מוסיפים את השום, הזנגביל ואת החלק הלבן של הבצל. מקפיצים קלות ומוסיפים את הגזר והפלפל האדום. מקפיצים כשתי דקות ומוסיפים את הסויה, היין האדום ורוטב הצ'ילי. מבשלים כדקה ומוסיפים את הקורנפלור המדולל. מוסיפים את האטריות ומערבבים היטב כך שהרוטב נתפס לאיטריות והירקות מעורבבים היטב עם האטריות. מוסיפים את החלק הירוק של הבצל, מערבבים ומורידים מן האש.
מגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון