חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חצילים בפרמזן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חצילים בפרמזן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים בינוניים פרוסים לרוחבם
1 קופסה עגבניות משומרות, מרוסקות
100 גרם גבינת טל העמק או קשקבל מגוררת
4 שיני שום מרוסקות
2-3 גבעולי בזיליקום טרי
3/4 כוס שמן זיתמלח
100 גרם גבינת פרמזן
אופן ההכנה
1.מטגנים את השום ב-2 כפות שמן זית, עד להשחמה.
2.מוסיפים את העגבניות המרוסקות וחצי כוס מים ומתבלים במלח
3.מבשלים על אש בינונית כ-15 דקות.
4. במחבת אחרת מחממים את שארית השמן ומטגנים את פרוסות החצילים עד שהן משחימות מעט.
5.מניחים את החצילים המטוגנים על נייר סופג כדי לספוג את השמן המיותר.
6.בפיירקס בינוני מניחים שכבת חצילים, שופכים מעל את העגבניות המבושלות, מפזרים מעל גבינה מגוררת ועלי בזיליקום.
7.. מניחים שכבה נוספת של חצילים, ושוב עגבניות, גבינה ובזיליקום, ושכבה נוספת, עד שנגמרים החצילים. יש להקפיד שכל החצילים יהיו מכוסים ברוטב.
8..אופים בתנור בחום בינוני במשך 15 דקות
9.מוציאים מהתנור, מפזרים מעל פרמזן מגוררת ומגישים מייד
מגיש: שפיר
מקור:
שתף את המתכון