הוראות הכנה
מרכיבים
פרורי לחם, שומשום, אפשר להוסיף גם פרורי קורנפלקס.
חרדל, חלקי עוף רצויים: כרעיים, שוקיים.
תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה אדומה, א.שום.
מרגרינה.
תבנית אפיה מצופה בנייר אפיה.
אופן ההכנה
1. מורחים את חלקי העוף בחרדל ומשהים.
2. מערבבים את חומרי הציפוי ושמים בשקית עמדה ללא חורים, די גדולה להכיל את חלקי העוף.
3. מכינים תבנית אפיה מצופה בנייר אפייה.
4. מכניסים את חלקי העוף, כל אחד בנפרד, לשקית עם חומרי הציפוי ומערבבים היטב עד לציפוי מלא של העוף.
5. מסדרים את חלקי העוף המצופים בתבנית ומפזרים חתיכות מרגרינה קטנות בין חלקי העוף ואופים כשעה וחצי בחום בינוני בתבנית פתוחה ולא הופכים את העוף במהלך האפייה.
העוף מקבל ציפוי חום ופריך.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון