הוראות הכנה
מרכיבים
¼ ק"ג כבד ברווז פרוס
18 בצלצלי פנינה מקולפים
30 גר' חמאה
150 גר' עלי רוקט טריים
כף שמן זית
כף חומץ בלסמי
אופן ההכנה
בסיר קטן ממיסים את החמאה על אש קטנה ומוסיפים את הבצלצלים. מבשלים את הבצלצלים במשך כ- 25 דקות או עד שיזהיבו. את כבד הברווז הפרוס מניחים במחבת ללא שמן ומשחימים כ- 3 דקות מכל צד. מערבבים בקערה את עלי הרוקט עם שמן הזית והחומץ הבלסמי. מסדרים בצלחת הגשה את עלי הרוקט ועליהם מניחים את פרוסות הכבד המושחם. מוסיפים את הבצלצלים מלמעלה ומגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון