חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טורטיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טורטיות מקסיקניות
טורטיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טורטיות מקסיקניות
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח מסוג "מסה הרינה"
2-3 כפות שמן תירס
2 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
בקערה בינונית או במעבד מזון מערבבים את הקמח עם השמן והמים הרותחים. לשים נמרצות כשלוש דקות. מכסים במגבת לחה ומניחים מחוץ למקרר למשך 20 דקות. לשים את הבצק במשך 10 דקות נוספות לאחר ההשהייה ויוצרים כדורים בגודל של כדור פינג פונג. מניחים את כדור הבצק בין שתי יריעות ניילון מרשרש ולוחצים בעזרת תחתית שטוחה של סיר עד שהכדור משתטח לעובי של 2 מ"מ.
קולים את דיסקית הבצק משני הצדדים על מחבת טפלון יבשה וחמה משני הצדדים.
מגיש: dylam
מקור: שף איתמר דוידוב כפי שפורסם בירחון דרך האוכל
שתף את המתכון