חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף ממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוף בינוני יחד עם הכבד
3 כפות שמן לבישול
פפריקה
3/4 כוס אורז מבושל
1 כף פטרוזיליה קצוצה טריה
1/4 כפית מלח
פלפל לפי הטעם
2 כפות צנוברים(אם רוצים)
1/2 כוס יין אדום או לבן (אם רוצים)
אופן ההכנה
שוטפים את העוף ומייבשים אותו.בסיר גדול וכבד עם מכסה,מחממים 3 כפות שמן בישול.
זורים את הפפריקה על העוף ומשחימים אותו בשמן מכל צדדיו.
מוציאים את העוף,משחימים את הכבד וקוצצים אותו היטב.
מערבבים את האורז , הפטרוזיליה , המלח , הכבד הקצוץ , כמות נדיבה של פפריקה והצנוברים.
כאשר העוף התקרר ממלאים אותו בתערובת האורז וסוגרים את הפתחים בחוט ומחט.
זורים עליו מלח ופלפל.מוציאים את רוב השמן מהסיר ומשאירים כמות המכסה את הקרקעית בלבד.
מכניסים את העוף לסיר כשהחזה כלפי מעלה,מכסים ומבשלים במשך 11/2 שעות על אש נמוכה עד שהעוף רך.
אם רוצים אפשר להוסיף 1/2 כוס יין עם העוף לפני שמבשלים על אש נמוכה.
נעוף אינו זקוק לנוזל כדי להתבשל כראוי.
מגיש: גוני
מקור: ג
שתף את המתכון