הוראות הכנה
מרכיבים
תוכן של 7 פסיפלורות
1 גביע (250 גרם) גבינה 9%
2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה
150 גרם סוכר
150 גרם ביסקוויטים
14 גרם (שקית אחת) אבקת ג'לטין
¾ כוס חלב רותח
125 גרם חמאה ללא מלח
אופן ההכנה
מרסקים במעבד מזון את הביסקוויטים עם 50 גרם סוכר ועם החמאה. בתבנית משומנת בקוטר 26 משטחים את הביסקוויטים ליצירת מעין תחתית לעוגה ומניחים במקרר להתייצבות.
מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה ומניחים במקרר. יוצקים את החלב הרותח על הג'לטין ומערבבים היטב עד שהג'לטין נמס. מוסיפים את יתרת הסוכר וממשיכים לערבב עד שהכל נמס. מוסיפים את הגבינה וממשיכים לערבב לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים את השמנת המוקצפת וממשיכים לערבב לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים ⅓ מכמות הפסיפלורה וממשיכים לערבב. יוצקים את התערובת על תחתית הביסקוויטים ומכניסים למקרר למשך 24 שעות. לאחר 24 שעות מורחים על העוגה את יתרת הפסיפלורה.
מגישים קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון