חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה ופסיפלורה ללא אפיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה ופסיפלורה ללא אפיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
תוכן של 7 פסיפלורות
1 גביע (250 גרם) גבינה 9%
2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה
150 גרם סוכר
150 גרם ביסקוויטים
14 גרם (שקית אחת) אבקת ג'לטין
¾ כוס חלב רותח
125 גרם חמאה ללא מלח
אופן ההכנה
מרסקים במעבד מזון את הביסקוויטים עם 50 גרם סוכר ועם החמאה. בתבנית משומנת בקוטר 26 משטחים את הביסקוויטים ליצירת מעין תחתית לעוגה ומניחים במקרר להתייצבות.
מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה ומניחים במקרר. יוצקים את החלב הרותח על הג'לטין ומערבבים היטב עד שהג'לטין נמס. מוסיפים את יתרת הסוכר וממשיכים לערבב עד שהכל נמס. מוסיפים את הגבינה וממשיכים לערבב לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים את השמנת המוקצפת וממשיכים לערבב לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים ⅓ מכמות הפסיפלורה וממשיכים לערבב. יוצקים את התערובת על תחתית הביסקוויטים ומכניסים למקרר למשך 24 שעות. לאחר 24 שעות מורחים על העוגה את יתרת הפסיפלורה.
מגישים קר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון