חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה בס מטוגן במחית עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה בס מטוגן במחית עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 פילטים של דג בס
2 עגבניות חלוטות וקלופות וללא גרעינים חתוכה לקוביות
1 קופסא של עגבניות מרוסקות
1 כף רסק עגבניות
1 כף יין לבן יבש
100 גרם חמאה חתוכה לקוביות
¼ כוס ציר דגים
1 כוס מים
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
במחבת עם שוליים רחבים מחממים את המים. כאשר המים רותחים מוסיפים את העגבניות, העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, ציר דגים, יין לבן, מלח ופלפל שחור גרוס. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לבישול של כעשר דקות. מעבירים לבנדר ומרסקים למחית אחידה. מחזירים למחבת לאש נמוכה. מוסיפים בהדרגה 75 גרם חמאה תוך כדי בחישה ומיד מכבים את האש.
במחבת אחרת ממיסים את שאר החמאה. ממליחים ומפלפלים את הדגים. מניחים את פרוסות הדגים במחבת כאשר צד העור כלפי מטה. לאחר כשתיים עד שלוש דקות הופכים לטיגון דומה בצד השני. מסירים מן האש.
יוצקים לצלחת הגשה רוטב בכמות כזאת שכסה את התחתית ומעל מניחים את פרוסות הדג (2 לכל סועד) אחד על גבי השני. מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון