חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלסה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלסה עגבניות ופלפלים
סלסה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלסה עגבניות ופלפלים
הוראות הכנה
מרכיבים
2 עגבניות גדולות
1 פלפל אדום
1 פלפל צ`ילי ללא גרעינים - לאוהבי חריף למי שלא ניתן לוותר
מיץ מחצי לימון
1 כף שמן זית
פלפל שחור גרוס טרי
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
למשקיעים - ניתן לחלוט את העגבניות כחצי דקה במים חמים ולקלף ממש לא חייבים
חותכים את העגבניות לקוביות גסות ואת הפלפלים לרצועות.
שמים את כל החומרים בממחה או בפודפרוססור ומערבבים.
למרקם גס מפעילים בפולסים למרקם יותר עדין מפעילים ברצף למשך דקה לערך.
מגיש: sharon
מקור: ביתי
שתף את המתכון