הוראות הכנה
מרכיבים
פולי או פתיתי סויה1/2ק"ג
2 בצלים גדולים
1 כף אבקת מרק
1 פלפל אדום
2עגבניות בשלות חלוטות ללא קליפה
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
להשרות את הפתיתים כ1/4 שעה במים פושרים
לקצץ את הבצלים גס לטגן להשחמה
לחתוך את הפלפל לרצועות להוסיף לבצל להמשיך לטגן כ5דקות
לקצץ את העגבניות דק להוסיף לבלילה להמשיך לטגן כ10 דקות נוספות
להוציא לרשת את הפתיתים לסחוט ביד כדי להוציא את המים
להוסיף לסיר לפזר את אבקת המרק על הסויה +מלח פלפל לפי הטעם
להוסיף כוס מים לערבב לבשל על אש גבוהה עד לרתיחה
לבשל על אש קטנה כ-1/4 שעה
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון