חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק ברוקולי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חיפשתי ולא מצאתי למישהו יש??
מרק ברוקולי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חיפשתי ולא מצאתי למישהו יש??
הוראות הכנה
מרכיבים
כף גדושה מרק עוף 400 גרם ברוקולי טרי
מלח, פלפל טרי ½ 1 כוסות חלב
20 גרם חמאה 1 כוס שמנת מתוקה או חלב
כף גדושה קמח לעיבוי 2 כוסות מים
קורט אגוז מוסקט 2 בצלים בינוניים
אופן ההכנה
1. שוטפים את הברוקולי ומחלקים לשלושה: גבעולים, ענפים, פרחים
2. את הגבעולים מרתיחם עם בצל אחד פרוס ומים כ- 10 דקות. בסיר נפרד ממיסים את החמאה, קוצצים את הבצל השני ומאדים עד שמזהיב מעט. מוסיפים את ענפי הברוקולי וממשיכים לטגן כ- 3 דקות. מוסיפים את אבקת המרק ,קמח, פלפל אגוז מוסקט מערבבים היטב מוסיפים את החלב מערבבים כדקה ומוסיפים את הפרחים.
3. מוסיפים את גבעולי הברוקולי עם הבצל והמים. מערבבים עד לרתיחה. מסירים מהלהבה. מסננים ומעבירים לריסוק לבלנדר עם מעט מנוזלי המרק. את הפרחים שומרים לקישוט ולא מרסקים.
4. מחזירים לסיר ומוסיפים את השמנת – אם משתמשים בחלב אז מוסיפים בשלב הקודם את כל הכמות.
5. מוזגים לצלחת ומגישים מעטר בפרחי הברוקולי לכל מנה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון