חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף סיני עם אגוזי קשיו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אכלתי במסעדת טייפה מנה של נתחי עוף עם קשיו ואגוזים אשמח לקבל מתכון כזה יש לי מתכון לעוף עם אגוזי קשיו - של המכולת הסינית - לא יודע עד כמה זה דומה למה שאכלת תוכל להוסיף גם אגוזי פקאן בסוף
עוף סיני עם אגוזי קשיו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אכלתי במסעדת טייפה מנה של נתחי עוף עם קשיו ואגוזים אשמח לקבל מתכון כזה יש לי מתכון לעוף עם אגוזי קשיו - של המכולת הסינית - לא יודע עד כמה זה דומה למה שאכלת תוכל להוסיף גם אגוזי פקאן בסוף
הוראות הכנה
מרכיבים
כפית סוכר
· רבע כוס שמן בוטנים
· 2/3 כוס אגוזי קשיו לא ממולחים
· ג'ינגר מקולף וחתוך לריבועים גדולים
· 2 בצלצלים מקולפים וחתוכים
· קופסת ערמוני מים - מסוננים וחתוכים
· 1 פלפל ירוק בינוני חתוך
· 1 חלבון ביצה
· 1 כף רוטב סויה סיני
· 1 כף קורנפלור
· 750 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
· רבע כוס רוטב סויה סיני
· 1 כפית קורנפלור
· 1 כף יין דובדבנים (שרי)
· 2 כפות חומץ 1
להגשה אורז מבושל
אופן ההכנה
1. משרה: מערבבים את החלבון בקערה, יחד עם המנה הראשונה של הסויה והקורנפלור עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את העוף ומערבבים בעדינות. מחכים רבע שעה.
2. רוטב: מערבבים היטב את הכמות השניה של הסויה והקורנפלור, עם היין, החומץ והסוכר בקערה קטנה ומניחים בצד.
3. מחממים ווק על אש בינונית יחד עם השמן, מוסיפים את הקשיו ומטגנים-מערבבים למשך כדקה. אוספים (עדיף בעזרת כף מחורצת) את הקשיו ומניחים בצד.
4. מוציאים מהמחבת 1/3 מכמות השמן שבו, ומכניסים את הג'ינג'ר, הבצלצלים וערמוני המים – מטגנים-מערבבים למשך כדקה.
5. מכניסים פנימה את חתיכות העוף, את הרוטב ואת הפלפל הירוק. מבשלים, תוך שבוחשים, עד שהתערובת מתחילה להיות עבה (סמיכה).
6. מוציאים את חתיכות הג'ינג'ר, מכניסים את הקשיו – והעוף מוכן.
מומלץ להגיש מעל אורז לבן חם.
מגיש: בני
מקור:
שתף את המתכון