חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג אמנון מטוגן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג אמנון מטוגן. באופן עקרוני קונים דג מנוקה מקמחים ומטגנים בשמן עמוק מטפטפים מיץ לימון נזהרים מעצמות הדג. להלן גירסה יותר חגיגית לפילה מתוך פירסומי לאישה
דג אמנון מטוגן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג אמנון מטוגן. באופן עקרוני קונים דג מנוקה מקמחים ומטגנים בשמן עמוק מטפטפים מיץ לימון נזהרים מעצמות הדג. להלן גירסה יותר חגיגית לפילה מתוך פירסומי לאישה
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם פטריות שמפניון, פרוסות 2
פלפלים אדומים, קלויים וקלופים
סוכר
5 תפוחי אדמה בינוניים, מבושלים ומעוכים
מלח ופלפל
1 דג אמנון, מופרד ל-2 נתחי פילה
קמח
שמן זית
אופן ההכנה
1. שמים את הפלפלים ואת תפוחי האדמה במעבד המזון. מוסיפים מלח ופלפל ומעבדים עד שמתקבל פירה אחיד.
2. מקמחים את נתחי הדג מצד העור בלבד. מחממים שמן זית במחבת. מטגנים את הדגים 2 דקות מצד העור, מנמיכים את הלהבה, מכסים את המחבת ומטגנים כ-2 דקות נוספות. מוציאים את הדגים ומניחים בצד.
3. מוסיפים למחבת את הפיטריות, מתבלים במלח, פלפל וסוכר ומקפיצים קלות
4. ההגשה: מניחים בכול צלחת תלולית פירה ומעליה את הפטריות . מניחים את נתחי הדג ומגישים. ממולץ להגיש עם חסה מסולסלת, מתובלת בשום ובמיץ לימון.
מגיש: בני
מקור:
שתף את המתכון