הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם פטריות שמפניון, פרוסות 2
פלפלים אדומים, קלויים וקלופים
סוכר
5 תפוחי אדמה בינוניים, מבושלים ומעוכים
מלח ופלפל
1 דג אמנון, מופרד ל-2 נתחי פילה
קמח
שמן זית
אופן ההכנה
1. שמים את הפלפלים ואת תפוחי האדמה במעבד המזון. מוסיפים מלח ופלפל ומעבדים עד שמתקבל פירה אחיד.
2. מקמחים את נתחי הדג מצד העור בלבד. מחממים שמן זית במחבת. מטגנים את הדגים 2 דקות מצד העור, מנמיכים את הלהבה, מכסים את המחבת ומטגנים כ-2 דקות נוספות. מוציאים את הדגים ומניחים בצד.
3. מוסיפים למחבת את הפיטריות, מתבלים במלח, פלפל וסוכר ומקפיצים קלות
4. ההגשה: מניחים בכול צלחת תלולית פירה ומעליה את הפטריות . מניחים את נתחי הדג ומגישים. ממולץ להגיש עם חסה מסולסלת, מתובלת בשום ובמיץ לימון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון