הוראות הכנה
מרכיבים
3 כרעי עוף מחולקים לשניים
2 בצלים גדולים קצוצים
1 כף שמן
1 כוס ציר עוף
¼ כוס יין לבן יבש
1 שן שום קצוצה
3 כפות סוכר חום
1 כף סוכר לבן
2 כפיות מלח
מעט פלפל שחור
אופן ההכנה
במחבת גדולה ורחבה מטגנים את הבצל קלות בשמן. מוסיפים את הסוכר החום והסוכר הלבן ומבשלים עד לאידוי כל הנוזלים. מוסיפים את ציר העוף ומבשלים לצמצום מחצית הכמות. מניחים את העוף במחבת כאשר צד העור כלפי מטה. מוסיפים את היין הלבן, ממליחים ומפלפלים. לאחר חמש דקות בישול הופכים את העוף ומכניסים לתנור שחומם מראש למאתיים מעלות למשך עשרים דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון