הוראות הכנה
מרכיבים
2 גזרים גדולים קלופים וחתוכים גס
1 בצל גדול חתוך גס
1 כרישה חתוכה גס
½ כרוב חתוך גס
½ כרובית גדולה מופרדת לפרחים
3 עגבניות חתוכות גס
250 גרם פטריות שמפיניון חצויות
¼ כוס שמן תירס
4 כפות רסק עגבניות
2 כפות אבקת מרק עוף
מלח ופלפל
מים חמים
אופן ההכנה
מערבבים בכלים את רסק העגבניות, המלח, הפלפל, אבקת המרק ומעט מים עד לאחידות. בסיר גדול וגבוה מחממים את השמן. מוסיפים את הבצל והכרישה ומטגנים מעט. מוסיפים את שאר הירקות ואת רוטב העגבניות שהכנו. מוסיפים מים חמים עד לכשלושת רבעי הסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כשעה.
מגישים חם עם פרוסה עבה של לחם טרי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון