הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
2 כפות שומן אווז
1 בצל קצוץ
2 ק"ג תערובת של בשרים ונקניקים מעושנים (צלעות חזיר, חזה אווז, פסטרמה ונקניקיות)
8 תפוחי אדמה בינוניים קלופים
½ 1 כרוב כבוש (או 2 קופסאות שימורים), שטוף וסחוט
1 כף קימל
8 עלי דפנה
1 בקבוק יין לבן מסוג ריזלינג
2 בקבוקי בירה לבנה
אופן ההכנה
הכנה:
בסיר כבד ממיסים את שומן האווז ומטגנים את הבצל. מוסיפים את הבשרים המעושנים ומשחימים קלות. מוציאים מהסיר ומכניסים את תפוחי האדמה, מעליהם מוסיפים את הבשרים, את הכרוב ואת הנקניקיות. מתבלים בקימל ובעלי דפנה. מוסיפים יין ובירה לכיסוי, מביאים לרתיחה ומבשלים שעה וחצי מעל להבה נמוכה.
מגישים עם לחם שחור כפרי, שמאלץ, חרדל וחזרת. שוטפים עם בירה.
מתכון ל - 8 מנות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון