הוראות הכנה
מרכיבים
שוקרוט נקניקיות בכרוב (טיב טעם)
מצרכים:
· 2-3 בצלים קצוצים
· 1 כרוב טרי - חתוך לרצועות
· 1-2 ק"ג כרוב כבוש
· 1 ק"ג סוגי נקניק בייקון, קבנוס, סלמי
· 1 "ג תפוחי אדמה קטנים
· 2 בקבוקי בירה לבנה
· מלח,פלפל, קימל
· 1 כוס שמן
אופן ההכנה
הכנה:
1. בסיר כבד מחממים את השמן ומטגנים את תפוחי האדמה, בשלמותם או חותכים לפרוסות עבות. מוציאים מהסיר.
2. מטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את הבייקון, הקבנוס והסלמי מטגנים קלות.
3. מוסיפים את הכרוב הטרי, מזהיבים, מוסיפים את הכרוב הכבוש ומבשלים יחד.
4. מוסיפים את הבירה לכדי כיסוי הכרוב. מוסיפים את תפוחי האדמה והנקניקיות. מטבלים במלח פלפל ובקורט קימל. מבשלים כ 10 דקות.
מגיש:
מקור: מפירסומי רשת טיב טעם
שתף את המתכון