חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 קילו בשר בקר טחון
1 חציל קלוא ומנוקה
חבילה בצק עלים
1 ביצה
מלח ופלפל שחור
1 בצל גדול
אופן ההכנה
מרפדים תבנית אפייה שטוחה משומנת בבצק עלים.
את הבשר ביחד עם בצל גדול קצוץ מניחים במחבת גדולה ומפוררים את הבשר לפרורים.
מוסיפים אליו את החציל הקצוץ(למי שלא אוהב חציל אפשר לעשות פירה מתפוח אדמה אחד גדול),מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם, מערבבים היטב את על התערובת , מוסיפים את הביצה, ושופכים הכל על הבצק שבתבנית.
את כל העיסה מכסים בשכבה של בצק עלים וסוגרים היטב את השוליים.
מברישים את החלק העליון של הבצק בביצה טרופה ואופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך
45 דקות.
ניתן להכין רוטב שמפיניון ולהגיש בנפרד.
בתאבון.
מגיש: אורנה
מקור: ספרד
שתף את המתכון