הוראות הכנה
מרכיבים
בשר בקר מסוג כתף פרה חתוך לקוביות
2 חבושים פרוסים לפלחים
1 בצל גדול קצוץ
10 שזיפים מיובשים ומגולענים
רסק עגבניות
אופן ההכנה
לשים את קוביות הבשר בסיר עם מים, להביא להרתחה ולאסוף את הקצף. לשפוך את המים ולשטוף את הבשר.
בסיר נקי להזהיב בשמן את הבצל , להוסיף את קוביות הבשר ולכסות במים.
לבשר את הבשר עד לריכוך.
להוסיף את החבושים הפרוסים, להוסיף רסק עגבניות, מלח ופלפל שחור לפי הטעם ולהמשיך לבשל.
אחרי בישול של 15 דקות להוסיף את השזיפם ולבשל עד שהכל מתרכך.
אם צריך להוסיף עוד מים.
על התבשיל להיות דליל אבל לא כמו מרק.
להגיש כמובן על מצע של אורז לבן.
מגיש:
מקור: פרסי
שתף את המתכון