הוראות הכנה
מרכיבים
פיתות לפי הצורך
גבינה צהובה מגורדת
עגבניות מגורדות
אופן ההכנה
לחצות את הפיתות כך שיווצרו שני עיגולים. למרוח מרגרינה, לפזר את הגבינה , לפזר מעל את העגבניות המגורדות,ולטבל במלח ופלפל שחור.
זה הבסיס. ניתן כמובן להוסיף מוצרים וטיבול כיד הדימיון כמו זיתים מגולענים, אנשובי, אבקת זעתר, פטריות וכדומה.
שמים את חצאי הפיתות בתבנית אפייה של התנור(אין צורך לשמן) ואופים ב-180 מעלות עד שהגבינה נמסה(בערך 20 דקות).
מוממלץ במיוחד לארוחת ערב קלה לילדים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון