הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 קילו בשר בקר טחון
3 רשאים של כרישה(רק החלק הלבן)
1 ביצה
מלח ופלפל שחור(לפי הטעם)
פירורי לחם(לפי הצורך)
אופן ההכנה
חותכים את החלק הלבן של הכרישה באורך של 2 סנטימטר , שמים אותם בסיר ללא מים(אני מדגישה ללא מים כי הכרישה נותנת מים במהלך האידוי), ומעדים תוך כדי ערבוב עד השכרישה מתרככת ומשנה את צבעה.
מורידים מהאש ומעבירים למסננת.חחכים שהכרישה תתקרר ואז סוחטים אותה עם הידים כמה שאפשר. מעבירים למעבד מזון וטוחנים אותה גס.
מעברירים לקערה,מוסיפים אליה את הבשר, הביצה, התבלינים וגם פירורי לחם ,ולשים היטב את כל התערובת(כמו קציצות רגילות).
מטגנים היטב במחבת עם שמן.
בתאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון