חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות פרסה (כרישה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות פרסה (כרישה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 קילו בשר בקר טחון
3 רשאים של כרישה(רק החלק הלבן)
1 ביצה
מלח ופלפל שחור(לפי הטעם)
פירורי לחם(לפי הצורך)
אופן ההכנה
חותכים את החלק הלבן של הכרישה באורך של 2 סנטימטר , שמים אותם בסיר ללא מים(אני מדגישה ללא מים כי הכרישה נותנת מים במהלך האידוי), ומעדים תוך כדי ערבוב עד השכרישה מתרככת ומשנה את צבעה.
מורידים מהאש ומעבירים למסננת.חחכים שהכרישה תתקרר ואז סוחטים אותה עם הידים כמה שאפשר. מעבירים למעבד מזון וטוחנים אותה גס.
מעברירים לקערה,מוסיפים אליה את הבשר, הביצה, התבלינים וגם פירורי לחם ,ולשים היטב את כל התערובת(כמו קציצות רגילות).
מטגנים היטב במחבת עם שמן.
בתאבון.
מגיש: אורנה
מקור:
שתף את המתכון