הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל קצוץ
1 קופסה פיטריות קצוצות
3/4 כוס קמח
1/2 כוס אבקת מרק פיטריות
8 כוסות מים
1 קופסה שמנת מתוקה
שמיר קצוץ לפי הטעם
אופן ההכנה
לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה,להוסיף את הפיטריות ולטגן.
להוסיף קמח + אבקת מרק + מים , לערבב הכל ולבשל על אש נמוכה במשך 20 דקות.
לכבות את האש ולהוסיף לסיר את השמנת המתוקה תוך כדי ערבוב.
להגיש חם ולפזר מעל קקישוט מעט שמיר קצוץ.
ניתן להוסיף קקישוט פיטריות טריות חתוכות לרצועות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון