הוראות הכנה
מרכיבים
450 גרם בשר בקר
החומרים למשרה:
2 כפות סוכר
1 כף רוטב סוייה
1 כף שמן רגיל
1 שן שום כתושה
1 כף ג'ינג'ר קלוף ומגורד
1/4 כפית קורנפלור
לטיגון:
שמן
1 גזר קטן קלוף וחתוך למקלונים
1 כפית שמן שומשום
1/4 כוס עלי נענע טריים או עלי בזיליקום קצוצים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
חותכים את הבשר לרצועות דקות ושמים בקערה.
מערבבים סוכר + סוייה + שמן +שום + ג'ינג'ר + קורנפלור ויוצקים על הבשר שבקערה,
מערבבים ומשהים ל-10 דקות.
מחממים את השמן במחבת גדולה עד שהוא מעשן.
מטגנים תוך כדי ערבוב את רצועות הבשר זמן קצר עד להשחמה.
מעבירים לקערת הגשה.
שמים במחבת את הגזר +שמן השומשום ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-2 דקות.
מוסיפים את הגזר המטוגן על הבשר שבקערת ההגשה, מפזרים מעל את הנענע או הבזיליקום,
מטבלים במלח ופלפל שחור.
ניתן להגיש מנה זו על מצע של אורז לבן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון