הוראות הכנה
מרכיבים
6 דלוריות קלופות וחתוכות לקוביות
2 בצלים קצוצים
1 ראש סלרי חתוך לקוביות
2 קישואים חתוכים לקוביות(לא הכרחי)
1/4 כוס אבקת מרק
1/2 כוס קמח
2 ליטר מים
אופן ההכנה
לטגן בשמן את הבצל עד להזהבה.
להוסיף את הדלורית,סלרי וקישואים.
להוסיף אבקת מרק,קמח, מים , ולבשל הכל עד לריכוך.
לאחר שהכל מוכן להעביר את כל התערובת למעבד מזון ולרסק הכל למחית.
להוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם ומעט רוטב סוייה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון