הוראות הכנה
מרכיבים
7 כפות שמן
3 ק"ג בצל פרוס לפרוסות
1 כוס קמח
1/2 כוס אבקת מרק בצל
3 ליטר מים
1/2 כפית שום כתוש
1/4 כוס רוטב סוייה
1/2 כוס יין לבן יבש
אופן ההכנה
לטגן את הבצל שפרסנו בשמן תוך כדי ערבוב מתמיד.
יש להמשיך לטגן עד שהבצל משנה את צבעו לצבע חום ונראה כמו סמרטוט.
להוסיף קמח + אבקת מרק +מים ולבשל עד שהבצל מתרככך.
להוריד מהאש. להוסיף את השום הכתוש, את רוטב הסוייה ואת היין ולהשאיר את הסיר מכוסה ל- 5 דקות למיצויי הטעם.
לקישוט ניתן להוסיף קרוטונים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון