חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט וולדורף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גירסה מעט שונה למי שלא אוהב(כמוני) מיונז.
סלט וולדורף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גירסה מעט שונה למי שלא אוהב(כמוני) מיונז.
הוראות הכנה
מרכיבים
1/4 כוס אגוזי מלך חצויים
2 גבעולי סלרי פרוסים לפרוסות
1 כף מיונז
2 כפות רוטב צרפתי
3 כפות שמנת חמוצה
3 תפוחים אדומים בינוניים
2 תפןחים ירוקים בינוניים
אופן ההכנה
חותכים את התפוחים לרבעים, מוציאים את הליבה, וחותכים לחתיכות בגודל של 2 ס"מ.
מכניסים את התפוחים לקערה, מוסיפים את פרוסות הסלרי ואת האגוזים.
בקערה נפרדת מערבבים היטב את המיונז, שמנת וא הרוטב הצרפתי.
יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים.
מרפדים קערת הגשה בעלי חסה ועליהם מניחים את הסלט.
מגיש: אורנה
מקור:
שתף את המתכון