הוראות הכנה
מרכיבים
1 קופסא אננס (חתיכות)
1 שקית ג'לטין
1 שמנת מתקוה
1 גבינה לבנה 5%
1/2 כוס סוכר
אופן ההכנה
להרתיח את מיץ האננס ולהוסיף את הג'לטין. להשאיר עד לטמפרטורת פושר.
בקערה להכניס את האננס + סוכר + גבינה לערבב וכשהג'לטין פושר להוסיף לקערה.
להקציף שמנת מתוקה ולהוסיעף לתערובת
לצקת את הכל לתבנית טפרוור (התבנית הנשלפת) לקרר מספר שעות.
בהגשה יש להפוך את התבנית ולהגיש על צלחת הגשה נאה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון