הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לפטה:
2 קופסאות טונה ללא שמן
1 גבינה 9%
1 שמנת מתוקה
1 שקית ג'לטין (14 גרם) מומס ב-1/3 כוס מים רותחים
מלח, פלפל
1/2 כפית פפריקה
1/2 כוס מיונית
2 כפות שמיר קצוץ
חומרים לרוטב:
2 בצלים קצוצים
1 כוס שמיר קצוץ
4 כפות שמן
4 כפות חומץ
מלח פלפל
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים לפטה במיקסר.
להניח ניילון ניצמד בכלי, על הנילון להניח מספר עלי שמיר (לקישוט) ולשפוך על זה את המלית.
לקרר במקרר מספר שעות.
לרסק את כל חומרי הרוטב במערבל.
30 דקות לפני ההגשה להוציא מהמקרר את הפטה, להפוך על צלחת הגשה נאה (עלי השמיר שהיו למטה מקשטים את הפטה כעת מלמעלה) לקלף את הניילון ושעטף ומסביב - על הצלחת להניח את הרוטב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון