חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטה טונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פטה טונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לפטה:
2 קופסאות טונה ללא שמן
1 גבינה 9%
1 שמנת מתוקה
1 שקית ג'לטין (14 גרם) מומס ב-1/3 כוס מים רותחים
מלח, פלפל
1/2 כפית פפריקה
1/2 כוס מיונית
2 כפות שמיר קצוץ
חומרים לרוטב:
2 בצלים קצוצים
1 כוס שמיר קצוץ
4 כפות שמן
4 כפות חומץ
מלח פלפל
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים לפטה במיקסר.
להניח ניילון ניצמד בכלי, על הנילון להניח מספר עלי שמיר (לקישוט) ולשפוך על זה את המלית.
לקרר במקרר מספר שעות.
לרסק את כל חומרי הרוטב במערבל.
30 דקות לפני ההגשה להוציא מהמקרר את הפטה, להפוך על צלחת הגשה נאה (עלי השמיר שהיו למטה מקשטים את הפטה כעת מלמעלה) לקלף את הניילון ושעטף ומסביב - על הצלחת להניח את הרוטב.
מגיש: ליאת
מקור:
שתף את המתכון