הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג קרפיון פרוס לפרוסות
1/2 1 ק"ג בצל
עגבניות
לרוטב:
קופסא וחתי רסק עגבניות
חצי כוס מים
ליון
סוכר
קארי
אופן ההכנה
לטגן פרוסות בצל ולהניח בצד.
לטגן פרוסות הקרפיון טיגון קל בלבד.
להניח בתבנית 1/2 מכמות הבצל, על זה פרוסות עגבניות ומעל זה פרוסות הדג.
להוסיף שום, בצל ופרוסות עגבניות.
לערבב מרכיבי הרוטב (צריך להיות סמיך חמוץ מתוק)
לשפוך על החומרים שבתבנית.
להכניס לתנור 5 דקות בחום 180 מעלות ואח"כ 200 מעלות.
כשהעגבניות שחומות להוציא ולהגיש.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון