הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג פילה סלמון חתוך ל-8 מנות
1 כף שמן זית
מלח, פלפל
1 כף חמאה
1/2 כוס יין לבן
1 שמנת מתוקה לבישול (15%)
500 גרם פיטריות פרוסות (אפשר כמה סוגים)
אופן ההכנה
לטבל סלמון במלח ופלפל
להמיס שמן במחבת - החמאה
לטגן את נתחי הדג 3-4 דקות
להוציא ולהניח בצלחת.
להוסיף למחבת פטריות ולטן 2 דקות עד להזהבה
להוסיף את היין והשמנת ולבשל כ-6 דקות נוספות. לטעום ולתקן תיבול.
להחזיר את הסלמון למחבת לחם דקה עד שהרוטב מבעבע.
להגיש עם אורז לבן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון