חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב גורגונזולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הרוטב מתאים ביותר לניוקי (רצוי ניוקי ביתי)
רוטב גורגונזולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הרוטב מתאים ביותר לניוקי (רצוי ניוקי ביתי)
הוראות הכנה
מרכיבים
50 גר' גורגונזולה מגורדת גס
מלח פלפל
מוסקט -לפי טעם
שמנת מתוקה - 100cc
וזהו!!
אופן ההכנה
שופכים השמנת למחבת חמה, מתבלים על-פי הטעם (המוסקט, אני ממליץ לגרד מאגוז שלם ולא להשתמש באבקות בשל התרכבותן עם האויר) כשהשמנת בקבלת סמיכות- לפי הבועות אפשר לראות זאת,ומוסיפים את הגבינה ומורידים מהאש תוך כדי ערבוב.
רמת הסמיכות של הרוטב ניתנת לשליטה ע"י ההסמכה של השמנת, ניתן לחמם אותה , לתבלה ולהוסים את הגבינה בעודה חמה במקרה ורוצים את הרוטב אספרגוס או סלט. לא מומלץ להוסיף פרמזן!
מגיש:
מקור: איטליה 🙂
שתף את המתכון